Ga naar de inhoud

Bemelmans en Bovy halen hoofdtabel in Antwerpen niet, ook titelverdediger al out

 zo 13 oktober 2019 22:29
Bemelmans kon Copil niet de baas.

Ruben Bemelmans (ATP-204) en Arnaud Bovy (ATP-679) hebben de eerste kwalificatieronde op de European Open in Antwerpen niet overleefd. Bemelmans verloor in twee sets van de Roemeen Marius Copil, Arnaud Bovy sneuvelde na drie sets tegen een Italiaan.

Copil (Roe/ATP-90) Bemelmans (ATP-204) 6-4, 6-4
Bovy (ATP-679) Lorenzi (Ita/ATP-118) 7-6, 1-6 , 4-6
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Steve Darcis, David Goffin en Kimmer Coppejans staan rechtstreeks op de hoofdtabel.

Titelverdediger Edmund sneuvelt ook in kwalificaties

Kyle Edmund (ATP-42) zal zijn titel niet verlengen op het European Open in Antwerpen. De 24-jarige Brit verloor in de eerste kwalificatieronde met 6-4, 6-7 en 6-3 van de Slovaak Norbert Gombos (ATP-119).     

 

Edmund besloot pas in laatste instantie deel nemen in Antwerpen en was daardoor veroordeeld tot het spelen van kwalificaties. Daarin was hij het eerste reekshoofd, maar hij liet dus zich verrassen. Vorig jaar veroverde Edmund nog zijn eerste en tot nu enige ATP-titel in Antwerpen. Momenteel kent  Edmund een moeilijkere periode. Ook in Cincinnati, op de US Open, in Chengdu en in Peking ging hij er in de eerste ronde uit.

Vorig jaar won Edmund in Antwerpen zijn eerste ATP-titel