Meesseman wint met Washington Mystics 1e finalematch in WNBA

  Meesseman speelde 22 minuten.

  De Washington Mystics hebben een 1-0-voorsprong te pakken in de WNBA-finale. In de eerste wedstrijd in eigen huis klopten Emma Meesseman en co tegenstander Connecticut Sun met 95-86. Meesseman kreeg 22 minuten speeltijd, Kim Mestdagh bleef op de bank.

  In de WNBA-finale staan twee teams tegenover elkaar die graag een eerste keer de titel willen pakken. De Washington Mystics zijn voor eigen publiek alleszins het best begonnen. De MVP van de WNBA speelt bij de Mystics en was opnieuw van goudwaarde. Elena Delle Donne liet een double-double optekenen met 22 punten en 10 rebounds. Ze leverde ook nog eens vijf assists af.

   

  Belgian Cat Emma Meesseman speelde 22 minuten mee en was daarin goed voor 11 punten, 1 rebound en 1 assist. Die andere Belgian Cat bij Washington, Kim Mestdagh, kwam niet van de bank.

   

  Bij de bezoekers stak Courtney Williams er bovenuit met 26 punten, maar dat was onvoldoende voor de zege. Washington haalde het met 95-86. Dinsdag staat de tweede wedstrijd, opnieuw in Washington, van de finale op het programma. 

  Beelden uit de wedstrijd