Ga naar de inhoud

Froome zit weer op de fiets: "Voelt goed om terug te zijn"

 zo 29 september 2019 16:14
Chris Froome kan weer lachen.
Chris Froome kan weer lachen.

Chris Froome is weer wielrenner. De 34-jarige Brit postte vandaag een foto van zichzelf in trainingsoutfit op Twitter. "Het voelt goed om weer op de weg te fietsen", tikte hij.

Froome ging in juni met hoge snelheid onderuit toen hij in de Dauphiné het parcours van de tijdrit verkende. Hij liep breuken op in een dijbeen, heup, elleboog, ribben en nekwervel.

 

De renner van Ineos onderging een urenlange operatie en lag weken in het ziekenhuis. De artsen vertelden de renner dat hij zes maanden nodig zou hebben om te herstellen.     

 

Vorige week zei Froome echter dat hij dit jaar mogelijk toch nog gaat koersen. "Het zou fantastisch zijn als ik na het seizoen nog een paar kleine wedstrijden kan rijden. Dan kan ik me weer een beetje mengen tussen de profs."

 

Vandaag postte Froome een foto van zichzelf in zonnige en bergachtige oorden. "Het voelt goed om weer op de weg te fietsen", schreef hij erbij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.