Roeselare: "We stellen alles in het werk om dit ongedaan te verklaren"

  Volgens Roeselare was het nieuwe management niet op de hoogte van dit dossier.

  1B-club Roeselare heeft vanavond met een uitgebreid statement gereageerd op het faillissement dat vandaag werd uitgesproken. "In deze zaak was het nieuwe management niet ingelicht door het oude management, evenmin omtrent het feit dat deze zaak vandaag werd ingeleid, wat de club tot de huidige situatie heeft gebracht."

  De ondernemingsrechtbank van Kortrijk bracht vandaag slecht nieuws voor Roeselare. "Aan de oorsprong ligt een vordering van REO Catering voor een openstaand bedrag van 28 283,07 euro (08.08.2019) en intussen volledig betaald op 10.09.2019", zegt de club zelf over het faillissement.

   

  "Deze schuld is ontstaan toen KSV Roeselare nog werd bestuurd door een volledig ander management. Hoewel het management intussen is gewijzigd, bestaan er nog enkele problemen die op vandaag weggewerkt worden."

   

  "In deze zaak was het nieuwe management niet ingelicht door het oude management, evenmin omtrent het feit dat deze zaak vandaag werd ingeleid, wat de club tot de huidige situatie heeft gebracht."

   

  "We aanvaarden dat enkele verrassingen op ons pad kunnen passeren, hoewel we nu in een gezonde financiële toestand verkeren. We zullen er dan ook alles aan doen om dergelijke situaties in de toekomst te vermijden."

   

  "Het nieuwe managementteam heeft de volledige steun van de eigenaars en streeft er naar om de club op een zo professioneel mogelijke manier te beheren om KSV Roeselare zo een mooie toekomst te bieden."

   

  "De club stelt met haar advocaten alles in het werk om dit ongedaan te verklaren. KSV Roeselare zal dan ook verzet aantekenen en heeft vertrouwen in een goede afloop.  We staan hiervoor in nauw overleg met alle betrokken partijen en zullen hier gepast en zo vlug als mogelijk verder over communiceren."

  "We verontschuldigen ons en danken iedereen voor de blijvende steun"

  De club benadrukt ook nog dat alle financiële verplichtingen nageleefd worden. "Het doel van het huidige management is om de club stabiliteit te geven en in de toekomst door te groeien naar het hoogste niveau."

   

  "We willen ons tegenover alle supporters, partners, (jeugd)spelers, medewerkers,… verontschuldigen en danken hen voor hun blijvende steun."