Alaphilippe samen met Evenepoel naar Canada bij Deceuninck-Quick Step

    Alaphilippe en Evenepoel gaan ook allebei naar het WK.

    Deceuninck-Quick Step wil in de Canadese WorldTour-koersen scoren met Remco Evenepoel en Julian Alaphilippe. "We zijn gemotiveerd om in Québec en Montréal nog mooie resultaten neer te zetten na wat al een uitzonderlijk seizoen geweest is."

    Het peloton trekt deze week naar Canada. Daar staan nog twee WorldTour-wedstrijden op het programma met de GP van Québec en de GP van Montréal. Julian Alaphilippe rijdt er weer na enkele jaren afwezigheid. De kopman van Deceuninck-Quick Step krijgt het gezelschap van Remco Evenepoel. De twee renners stomen er zich klaar voor het WK.

     

    Ook Pieter Serry en Dries Devenyns zitten in de selectie, net als Kasper Asgreen, Mikkel Honoré, Enric Mas. "We trekken naar daar met een ploeg die zin heeft om te strijden en mooie resultaten neer te zetten", vertelt ploegleider Davide Bramati op de ploegwebsite. "Het is al een uitzonderlijk seizoen geweest. Québec en Montréal zijn zware wedstrijden, maar onze ploeg heeft diepte en kracht genoeg om er te staan in de finales."