• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Puck Moonen vertrekt bij Lotto-Soudal en wordt ploeggenote van Thalita de Jong

  Na 3 seizoenen verlaat de Nederlandse Puck Moonen de Lotto-Soudal Ladies. Chevalmeire is haar nieuwe ploeg, het team van ex-wereldkampioene veldrijden Thalita de Jong.

  Puck Moonen kwam de voorbije jaren regelmatig in het nieuws, als vriendin (nu ex-vriendin) van Eli Iserbyt en als populaire Instagrammer, maar mede door blessures kon ze die populariteit bij Lotto-Soudal niet aan klinkende resultaten koppelen.

   

  Bij Chevalmeire wil de nog altijd maar 23-jarige Nederlandse haar carrière nieuw leven inblazen. "Na 2 pechjaren ben ik blij dat ik een groep mensen heb gevonden die echt in mijn kwaliteiten als renster geloven. Ik voel me hier nu al thuis", laat Moonen weten.