Lukaku moet meteen poseren voor selfies in Italië

  Romelu Lukaku

  Romelu Lukaku is populair in Italië.

  Romelu Lukaku heeft nog maar net voet op Italiaanse bodem gezet of daar zijn de selfies weer. Medewerkers van de luchthaven van Rimini haalden meteen hun telefoon boven om met de Belgische international én spits van Inter op de foto te gaan.

  Romelu Lukaku heeft de voorbije dagen een storm moeten doorstaan in Italië nadat hij in de competitiematch in Cagliari oerwoudgeluiden over zich heen had gekregen. Enkele dagen later zette hij weer voet op Italiaanse bodem. Deze keer werd hij vriendelijk ontvangen in Rimini, waar hij landde voor de EK-kwalificatiematch van morgen tegen voetbaldwerg San Marino. Medewerkers van de luchthaven wilden meteen met hem op de foto.

  FOTO: Rode Duivels geland voor match tegen San Marino

  Romelu Lukaku.

  Romelu Lukaku.

  Youri Tielemans.

  Toby Alderweireld.

  Bondscoach Roberto Martinez.

  Kevin De Bruyne.

  Benito Raman.

  Nacer Chadli.

  Thomas Vermaelen.

  Michy Batshuayi.

  Simon Mignolet.

  Yari Verschaeren.

  Leander Dendoncker.

  Thibaut Courtois.

  Hans Vanaken.

  Leandro Trossard.

  Dennis Praet.

  Divock Origi.

  Thomas Meunier.

  In het hotel leggen de Duivels meteen een kaartje: