Juventus heeft Can niet nodig in Champions League: "Coach was niet eerlijk"

  Emre Can is bijzonder ontgoocheld in Juventus.

  Emre Can is bijzonder ontgoocheld in Juventus.

  Emre Can staat niet op de spelerslijst van Juventus voor de Champions League en dat is in het verkeerde keelgat geschoten bij de Duitse middenvelder. "De club heeft haar belofte niet gehouden", reageert hij boos.

  In de slotdagen van de transfermarkt probeerde Juventus Emre Can en Mario Mandzukic nog naar een andere club te loodsen, maar dat mislukte. De twee werden vervolgens niet op de lijst gezet van spelers voor de Champions League, net als de langdurig geblesseerde Giorgio Chiellini.

   

  "Ik heb een telefoontje gekregen van Sarri dat niet langer dan een minuut geduurd heeft. Een echte reden heeft hij me niet gegeven. Ik ben in shock", zegt Can, die PSG liet staan om bij Juventus te blijven.

   

  "Onder meer PSG had interesse, maar ik ben bij Juventus gebleven op voorwaarde dat ik hier de Champions League zou kunnen spelen. Die belofte hebben ze niet gehouden. De trainer is niet eerlijk geweest tegen mij. Als ik dit eerder geweten had, was ik vertrokken. Dit is een enorme ontgoocheling. Na de interlands wil ik een gesprek met de club."