• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Lotto-Soudal wordt in Polen weer omgedoopt in Lotto-Fix ALL

  Tim Wellens won vorig jaar een rit in de Giro voor Lotto-Fix ALL.

  De renners van Lotto-Soudal zullen in de Ronde van Polen (3-9 augustus) door het leven gaan als renners van Lotto-Fix ALL. Het is niet de eerste keer dat de Belgische ploeg die tijdelijke naamsverandering doorvoert.

  Het is al de vierde keer dat de ploeg deze tijdelijke verandering zal ondergaan na eerdere campagnes in Parijs-Nice (2 keer) en de Giro.

   

  "Dit jaar hebben we gekozen voor de Ronde van Polen aangezien dit land voor Soudal een van de belangrijkste afzetmarkten is", legt Dirk Coorevits, CEO bij Soudal, uit. "Tijdens de vorige Fix ALL-edities won de ploeg telkens een rit en we hopen dit jaar natuurlijk op hetzelfde. We wensen de ploeg alvast veel succes toe."