• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Van Snick mist nipt finale, maar vertrekt wel uit Zagreb met brons

  Van Snick in actie in Zagreb.

  Charline Van Snick (IJF-5) heeft een bronzen medaille veroverd op de GP in Zagreb. In de categorie tot 52 kilogram won Van Snick haar wedstrijd om het brons met ippon. Het is haar tweede medaille dit jaar.

  Na drie zeges liep het in de halve finale mis voor Van Snick. Na een intens gevecht ging ze pas onderuit in de gouden score tegen de Zuid-Koreaanse Da Sol Park. In haar wedstrijd om het brons herpakte Van Snick zich. Met een armklem maakte ze de kamp tegen de Georgische nummer 61 van de wereld af.

   

  Het is voor Van Snick haar tweede medaille van het jaar. Ze won ook al brons in Jekaterinenburg. De andere Belgen in Zagreb konden niet voor de medailles vechten.