Geheim wapen Jumbo-Visma: Van Aert geeft koersinfo door vanuit ziekenhuisbed

  Jumbo-Visma

  "Doorgaan!!", stuurde Van Aert naar Grischa Niermann toen Thomas moest lossen.

  Jumbo-Visma maakte een collectief sterke indruk op de Tourmalet, maar toen de beelden uitvielen in de ploegleidersauto moesten ze wel improviseren. Gelukkig sprong Wout van Aert hen vanuit zijn ziekenhuisbed ter hulp met een liveverslag.

  Van Aert, die gisteren zwaar ten val kwam in de tijdrit, hield ploegleider Grischa Niermann voortdurend op de hoogte van de situatie in de wedstrijd met korte berichtjes en zelfs met hier en daar wat advies. "Doorgaan!!" stuurde hij toen Thomas moest lossen in de slotfase.

   

  "Als je geen tv-beelden hebt, maar je krijgt updates vanuit een ziekenhuisbed, dan weet je dat je met een teamspeler te maken hebt", ontblootte Niermann de kroon met een tweetje.