• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Lewandowski maakt zich zorgen: "We hebben versterking nodig"

  Robert Lewandowski

  Robert Lewandowski maakt zich zorgen bij Bayern München.

  Robert Lewandowski heeft Bayern München aangemaand om werk te maken van versterking. "Op dit moment moeten we niet denken aan het winnen van de Champions League", is de Poolse spits duidelijk.

  Bayern München wil Robert Lewandowski langer aan zich binden. Maar de goalgetter van de Duitse kampioen is ongerust. "Zonder nieuwe spelers wordt het heel moeilijk om een grote prijs te veroveren", zegt Lewandowski. Bayern nam na het seizoen onder meer afscheid van Hummels, Rafinha, Robben, Ribery en James Rodriguez.

   

  "Ik moet eerlijk zijn. Op dit moment is ons spelerspotentieel niet voldoende, dat weet iedereen. Op dit moment moeten we niet denken aan het winnen van de Champions League. Daarvoor zijn er dringend versterkingen nodig." De belangrijkste inkomende transfers zijn Lucas Hernandez van Atletico Madrid en Benjamin Pavard van Stuttgart.

   

  Lewandowski onderhandelt op dit moment met Bayern om zijn huidige contract, dat tot 2021 loopt, te verlengen tot 2023. "Er is nog geen akkoord, maar we zijn op de goede weg. Hoe lang het nog zal duren vooraleer er witte rook is? Dat weet ik niet."

  Lewandowski en Bayern vlogen gisteren naar Los Angeles