Lamkel Zé zit op zijspoor bij Antwerp: "Het hangt van hemzelf af"

  Lamkel Zé

  Lamkel Zé was een smaakmaker bij Antwerp vorig seizoen.

  Lamkel Zé was afgelopen seizoen een van de smaakmakers bij Antwerp, maar op dit moment zit hij op een zijspoor. "Het werkt langs twee kanten", zegt assistent-coach Wim De Decker.

  Antwerp dwong vorig seizoen Europees voetbal af en Lamkel Zé had daar een behoorlijk aandeel in. De Kameroener was goed voor goals en assists, maar hij heeft zich in de zomer bijna onmogelijk gemaakt op de club. Hij eiste een verbeterd contract en bleef weg van de training.

   

  Maakt Lamkel Zé eigenlijk nog deel uit van de spelerskern van Antwerp? "Hij traint met de B-kern. Hij heeft nog geen enkele training of wedstrijd met ons meegedaan."

   

  Rekent Antwerp nog op hem? "Dat hangt volledig van hemzelf af", zegt assistent-coach Wim De Decker. "Iedereen binnen de club heeft geprobeerd om dingen mee te geven, maar het werkt langs twee kanten. Op een bepaald moment moet er wel return komen van zijn kant en dat is vooralsnog niet gebeurd."