Ga naar de inhoud

Wordt Van der Poel kopman van nieuw topteam Corendon-Alpecin?

 wo 10 juli 2019 11:16
Mathieu van der Poel
Mathieu van der Poel heeft dit jaar onder meer de Amstel Gold Race op zijn naam geschreven.

In het peloton doet momenteel het gerucht de ronde dat Katjoesja-Alpecin en Corendon-Circus volgend seizoen een nieuw topteam vormen. Uithangbord en kopman wordt dan Mathieu van der Poel.

Naast zijn topprestaties in het veldrijden en mountainbiken rijdt Mathieu van der Poel dit seizoen ook de pannen van het dak op de weg. Dat doet de Nederlandse alleskunner bij het procontinentale team Corendon-Circus.

 

En volgend jaar bij een WorldTour-team? Dat praatje is momenteel in omloop.

 

"WorldTour-team Katjoesja-Alpecin zou eind dit jaar misschien ophouden te bestaan", legt Karl Vannieuwkerke uit in Vive le vélo. "Alpecin zou instappen bij Corendon waardoor we een grote ploeg krijgen rond Van der Poel. Fietsenfabrikant Canyon zou de trekker zijn."

 

Momenteel rijden zowel Corendon-Circus als Katjoesja-Alpecin met Canyon. En Mathieu van der Poel heeft onlangs een persoonlijk contract voor 4 jaar getekend bij het Duitse fietsmerk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vannieuwkerke in Vive le vélo: "Goed gezien van Canyon"