Madrid heeft er een topvoetbalclub bij: Flat Earth FC

  Flat Earthers geloven dat de aarde plat is.

  Miljoenen Flat Earthers, mensen die in een platte aarde geloven, zijn opgetogen. Niet omdat Mostoles Balompié gepromoveerd is naar de Spaanse vierde afdeling, maar veeleer omdat de club zijn naam gewijzigd heeft in... Flat Earth FC.

  In tegenstelling tot de wetenschappelijke aanname dat de aarde rond is, wil Javi Poves, voorzitter van het gloednieuwe Flat Earth FC, als professionele voetbalclub miljoenen Flat Earthers verenigen. 

   

  "Voetbal is de populairste sport en heeft wereldwijd een grote impact. Het creëren van Flat Earth FC is de beste manier om voortdurend aanwezig te zijn in de media", aldus Poves. Ook het logo van de club is intussen aangepast aan hun overtuiging, onder het motto: "Flat Earth FC, het moeilijkste is om de realiteit in te beelden."

  Promotweet met foto van voorzitter: