Ga naar de inhoud

Wereldkampioen Valverde (39) blijft tot 2021 bij Movistar

 do 27 juni 2019 17:24
Valverde blijft Movistar trouw.

Alejandro Valverde weet van geen ophouden. De Spanjaard denkt nog niet (onmiddellijk) aan zijn pensioen en heeft zijn contract bij Movistar tot eind 2021 verlengd. Valverde zal dan liefst 41 jaar zijn. Daarna zal Valverde een andere functie opnemen in de formatie van Eusebio Unzué.

Alejandro Valverde is door onder meer blessureperikelen bezig aan een - naar zijn normen - eerder matig seizoen, maar de honger van de 39-jarige alleskunner is nog lang niet gestild. Valverde maakte vandaag bekend dat hij nog zeker tot eind 2021 renner blijft in de stal van Eusebio Unzué.

 

"Ik ben zo blij met deze contractverlenging", vertelde Valverde vandaag in zijn thuisbasis Murcia.

 

"Iedereen weet dat Movistar mijn thuis is. Ik heb me hier altijd geliefd en gerespecteerd gevoeld. Ik ben blij dat ik hier nog twee jaar kan blijven. Dat geeft me rust en vertrouwen."

 

Met Valverde weet je natuurlijk nooit, maar in principe zal hij na 2021 een andere rol opnemen in het project van Movistar. Die samenwerking loopt alvast tot eind 2024.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.