• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Prijsbeest Alaphilippe blijft Deceuninck - Quick Step trouw

  Julian Alaphilippe (26) rijdt ook de volgende twee seizoenen voor Deceuninck-Quick Step. Patrick Lefevere kon zijn Franse prijsbeest overtuigen om nog een vervolg te breien aan zijn zes seizoenen bij de Belgische formatie.

  Aan interesse was er uiteraard geen gebrek voor de Fransman wiens contract afliep. Sinds vorig seizoen behoort hij tot de absolute toppers van het peloton dankzij zijn explosiviteit en neus om het af te maken. De namen van Direct Energie, Team Ineos en UAE Emirates werden genoemd. 

   

  "Het verhaal gaat verder...... Bedankt Patrick lefevere voor het vertrouwen, blij om het avontuur samen verder te zetten", schrijft Alaphilippe op Instagram. Hij rijdt al sinds 2014 voor de ploeg van Patrick Lefevere.

   

  Alaphilippe won dit jaar al Milaan-Sanremo, de Waalse Pijl en de Strade Bianche.