• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Terpstra: "Het gaat goed met mijn vorm en ik ga naar de Tour"

  Niki Terpstra groeit langzaam weer naar zijn beste vorm toe en dat heeft hij donderdag getoond door derde te worden in het Circuit de Wallonie. De Nederlander van Total-Direct Energie verklapte achteraf ook dat hij naar de Tour gaat.

  Na zijn zware val in de Ronde van Vlaanderen is het nog altijd opbouwen voor Niki Terpstra. "Met mijn vorm gaat het goed. Ik heb mijn rentree gemaakt in de Vierdaagse van Duinkerke, maar daarin ging het nog niet van harte", vertelt de Nederlander aan Sporza.

   

  "Stap voor stap gaat het vooruit. Het Circuit de Wallonie is niet het hoogste niveau, maar ik kon wel de finale rijden en daar ben ik blij mee. Zo gaan we verder richting juni en juli. Ik ga ook mee naar de Tour de France."