• home
 • video
 • pas verschenen

  Waaghals uit Milaan-Sanremo neemt achtergelaten katje mee naar huis

  Niccolo Bonifazio (Direct Energie) toonde zich op training een dierenvriend in hart en nieren. Toen de Italiaan een achtergelaten katje aantrof bij een vuilniszak, nam hij het beestje op de fiets mee naar huis.

  "Toen ik vandaag bij een fontein mijn bidon wou opvullen, hoorde ik in de verte iets miauwen. Ik ben dichterbij gegaan en vond dit sympathiek katje in de buurt van een zwarte vuilniszak", doet Bonifazio zijn verhaal. "Het katje is daar waarschijnlijk achtergelaten door iemand."

  Bonifazio, de Italiaan die als een gek de Cipressa afdaalde

  Niccolo Bonifazio trok dit seizoen al de aandacht in Milaan-Sanremo. In de afdaling van de Cipressa stortte de 25-jarige Italiaan zich toen als een steen naar beneden. Een huzarenstukje, dat hem uiteindelijk niet verder bracht dan de 131e plaats.

  Herbekijk de afdaling van Bonifazio in Extra Time Koers