Ivan Obradovic verlaat Anderlecht

  Obradovic bij zijn komst in Anderlecht.

  Ivan Obradovic en Anderlecht gaan uit elkaar. Dat heeft de club vanmiddag bekendgemaakt op haar sociale media.

  Obradovic is einde contract in het Astridpark. De Servische linksachter maakte in de zomer van 2015 de overstap van KV Mechelen naar Anderlecht.

   

  Obradovic kroonde zich in 2017 tot landskampioen met de Brusselaars, maar hij maakt geen deel uit van de toekomstplannen van RSCA, dat dit seizoen voor het eerst in 56 jaar naast Europees voetbal greep en zondag Vincent Kompany voorstelde als speler-trainer. 

  Obradovic kwam dit seizoen onder Hein Vanhaezebrouck niet in actie. Fred Rutten viste de verdediger weer op en Karim Belhocine liet Obradovic vervolgens weer naast de selectie. Daardoor speelde de Serviër dit seizoen slechts tien wedstrijden.

  Tweet: