• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  18-jarige Bleijenbergh doet mee aan NBA draft: "Ik heb geen plan B"

  Vrenz Bleijenbergh

  Vrenz Bleijenbergh

  Vrenz Bleijenbergh is een van de grootste Belgische basketbaltalenten. Hij staat op de radar van heel wat scouts en heeft zich ingeschreven voor de NBA draft. Voorlopig timmert hij aan de weg bij de Antwerp Giants. Maak kennis met Vrenz in een nieuwe aflevering van New Kids on the Block.

  De 18-jarige Bleijenbergh is 2,08 meter groot en speelde vorig jaar de pannen van het dak op het EK basketbal U18. Hij kwam zo bij de A-kern van de Antwerp Giants terecht, mocht debuteren in de Champions League basketbal en werd opgeroepen voor de nationale ploeg, de Belgian Lions. Kortom een echte New Kid on the Block voor Sporza.

   

  Vrenz legt uit waar zijn naam vandaan komt, wat zijn sterke punten als basketballer zijn en waarom hij zijn middelbare school niet heeft afgewerkt. "Ik ben nu volledig gefocust op mijn sport. Ik heb ook geen plan B." En dat plan A moet hem naar de NBA loodsen.

  Bekijk vorige afleveringen van New Kids on the Block