• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Vanheusden na operatie: "Wil volgend seizoen sterker terugkomen"

  Vanheusden zal 12 tot 15 weken out zijn.

  Vanheusden zal 12 tot 15 weken out zijn.

  Zinho Vanheusden heeft op sociale media laten weten dat de operatie aan zijn linkerknie goed verlopen is. De jonge Belg blesseerde zich vorige week op training en zal 12 tot 15 weken onbeschikbaar zijn. 

  "Ik heb een heel mooi eerste seizoen gehad bij de club van mijn hart, iets waar ik als kind altijd van heb mogen dromen", zegt Vanheusden op Instagram. De verdediger stelt ook meteen nieuwe doelen voor het komende seizoen. "Doel is om sterker terug te komen en het beter te doen dan dit seizoen."

   

  De 19-jarige Limburger sloot af met een boodschap voor de fans. "Graag wil ik al de supporters bedanken voor alle liefde en steun die ik doorheen het seizoen gekregen heb." Vanheusden werd dit seizoen uitgeleend aan Standard, maar staat nog tot 2022 onder contract bij Inter Milaan.