• home
 • video
 • pas verschenen

  Hazard is 1 van 6 kanshebbers om Speler van het Jaar te worden in Engeland

  Hazard won de trofee al eens 4 jaar geleden.

  Hazard won de trofee al eens 4 jaar geleden.

  Rode Duivel Eden Hazard kan voor de 2e keer Speler van het Jaar worden in de Premier League. Bij de 6 genomineerden moet hij het opnemen tegen 3 spelers van City en 2 van Liverpool.

  Hazard is de enige Belg en ook de enige Chelsea-speler op de lijst. In de verkiezing krijgt hij concurrentie van de drie Manchester City-spelers Sergio Agüero, Raheem Sterling en Bernardo Silva, en het Liverpool-duo Virgil van Dijk en Sadio Mané.

   

  Hazard won de prestigieuze prijs eerder al in 2015. Vorig jaar eindigde Rode Duivel Kevin De Bruyne op de tweede plaats, achter de Egyptenaar Mo Salah, die dit jaar de grote afwezige is. Hazard groeide toen pas in het slot van de competitie naar zijn beste vorm toe en zat vorig jaar zelfs niet bij de genomineerden.