• home
 • video
 • pas verschenen

  Opvolger van Lynch moet ook al opkrassen bij Charleroi

  Niksa Bavcevic is na enkele maanden al weer weg bij Charleroi.

  Niksa Bavcevic is na enkele maanden al weer weg bij Charleroi.

  Niksa Bavcevic is niet langer de coach van Charleroi, assistenten Pascal Angillis en Kristof Michiels nemen voorlopig het roer over. Bavcevic is al de tweede coach die dit seizoen bedankt wodt in Charleroi.

  Niksa Bavcevic nam eind november het roer over bij Charleroi na het ontslag van Brian Lynch. Maar enkele maanden later is het bestuur ook over de resultaten van de Kroaat niet tevreden. Bavcevic kreeg te horen dat hij moet vertrekken, assistenten Pascal Angillis en Kristof Michiels nemen tot het einde van het seizoen de honneurs waarn.

   

  "Jammer genoeg moeten we al voor de tweede keer dit seizoen afscheid nemen van onze coach. Niksa heeft hier zeker voor meer professionalisme gezorgd, maar we moeten vaststellen dat de resultaten nog steeds wisselvallig zijn. Bovendien blijkt het niet te klikken tussen hem en de spelersgroep", laat Charleroi weten.

   

  Het duo Angillis-Michiels staat dit weekend meteen voor een zware opdracht. Vanavond en maandag staat een dubbele confrontatie met de Antwerp Giants op het menu.