• home
 • video
 • pas verschenen

  Benoot jent Van Gucht: "Renaat respecteert ons, bij jou valt het soms wat tegen"

  Presentator Ruben Van Gucht stapt even al lachend weg na het steekje van Tiesj Benoot.

  Een uithijgende Wout van Aert kreeg meteen na de finish in Roubaix een resem microfoons onder zijn neus geduwd, iets wat niet door iedereen werd geapprecieerd. Vinden de renners zo'n interview eigenlijk storend? Tiesj Benoot en Yves Lampaert gaven het antwoord in Extra Time Koers.

  "Als we een teken geven, dan wordt het wel gerespecteerd en worden we even met rust gelaten", vertelde Tiesj Benoot. "Renaat (Schotte) doet dat wel, bij jou valt het soms wat tegen", grapte de Lotto-renner tegen presentator Ruben Van Gucht, die even opstapte.

   

  Yves Lampaert: "Als ik zelf naar de koers kijk, dan weet ik ook graag meteen na de finish wat het verhaal is. Een half uur later ben ik al minder geïnteresseerd."