• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Pelé mag ziekenhuis verlaten en keert terug naar Brazilië

  Pelé en Kylian Mbappé op een evenement in Parijs.

  De Braziliaanse voetballegende Pelé heeft het ziekenhuis in Parijs verlaten. Hij werd er volgens Franse media behandeld voor een urineweginfectie. De Braziliaan is al terug op weg naar Brazilië.

  De 78-jarige Pelé is terug in Brazilië na zijn doortocht in het ziekenhuis in Parijs. In een persbericht,  dat het Braziliaanse Globoesporte.com in handen kreeg, bedankte Pelé het medische team van het Amerikaans ziekenhuis in Neuilly, dat hem behandelde.

   

  "Frankrijk heeft niet alleen geweldige spelers, maar ook geweldige dokters", zei Pelé. Verder dankte hij ook zijn vele fans wereldwijd voor de steun. Pelé werd afgelopen woensdag opgenomen met hoge koorts nadat hij een evenement in de stad had bezocht samen met Frans international Kylian Mbappé van Paris Saint-Germain. Hij werd behandeld met antibiotica en liet vrijdag al weten dat het beter met hem ging.