• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  "Thorgan Hazard heeft zijn woord gegeven aan Borussia Dortmund"

  Thorgan Hazard zou volgend jaar een geel-zwart shirt willen aantrekken.

  Rode Duivel Thorgan Hazard wil deze zomer Borussia Mönchengladbach verlaten voor Borussia Dortmund. Volgens het Duitse sportblad Kicker is er al een mondeling akkoord tussen de speler en de club.

  Thorgan Hazard (26) ligt nog tot eind volgend seizoen onder contract bij Mönchengladbach, maar de Rode Duivel zou niet geïnteresseerd zijn in een verlengd verblijf. Als de club nog een transfersom wil vangen voor de offensieve middenvelder, moet hij deze zomer dus worden verkocht.

   

  Volgens het Duitse sportblad Kicker zou Borussia Dortmund zo'n 40 miljoen euro willen neertellen voor Hazard, dit seizoen goed voor 12 goals en 11 assists. De Rode Duivel zou zelfs "zijn woord hebben gegeven" aan de ploeg van Axel Witsel. Ook Atletico Madrid was in beeld, maar die optie zou nu van tafel zijn.

   

  Hazard moet bij Dortmund de vervanger worden van Christian Pulisic, die deze zomer naar Chelsea verkast. De Amerikaan moet in Londen hoogstwaarschijnlijk het vertrek van Eden Hazard naar Real Madrid opvangen.

  Tweet: