• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Raymond van Barneveld gaat toch door met darten

  Raymond van Barneveld voor de wedstrijd tegen Michael van Gerwen.

  Raymond van Barneveld heeft toch besloten om door te gaan. Hij kondigde, na de vernedering tegen Michael van Gerwen, aan dat hij zou stoppen. Hij kon het niet meer aan. Nu komt Van Barneveld terug op die woorden.

  Raymond van Barneveld had al aangekondigd dat hij eind 2019 ging stoppen met darts. De Nederlander verloor gisteren nog maar eens met 7-1 cijfers van Michael van Gerwen. Na die nederlaag liet Van Barneveld weten dat hij met onmiddellijke ingang ging stoppen met darten.

   

  "Ik ben gewoon niet goed genoeg meer. Elke week dat vliegtuig weer in. Op je bed liggen en jezelf afvragen: waar ligt het toch aan? Ik kon geen triple 20 gooien vanavond… Nee, het is goed zo. Ik ga me terugtrekken. Ik wens iedereen nog veel plezier bij het spelletje", zegt Van Barneveld.

   

  Deze ochtend kwam het bericht dat Van Barneveld toch nog tot eind 2019, en dus zal meedoen aan het WK in december. In een tweet wordt dit bevestigd door zijn manager Jaco van Bodegom. "Raymond neemt een paar dagen rust om over de toekomst na te denken en zijn gedachten te verzetten."