• home
 • video
 • pas verschenen

  Preud'homme: "Bijna geen niveauverschil in POI, we verkopen onze huid duur"

  Standard opent morgenavond Play-off I thuis tegen Antwerp. Met 27 punten staan de Luikenaars momenteel op plaats 3. Wat is de ambitie van trainer Michel Preud'homme? "Beter doen tegen de 5 ploegen dan in de reguliere competitie."

  "We hebben een moeilijke voorbereiding achter de rug door het grote aantal internationals", vertelde Preud'homme op zijn persconferentie daags voor de partij tegen Antwerp. "Ik heb niet echt diepgaand kunnen werken."

   

  "De hele ploeg zal haar niveau moeten opkrikken als we willen meedoen in Play-off I. We moeten elke match alles geven. Er is bijna geen niveauverschil tussen de zes ploegen. Elke fout betaal je in Play-off I cash."

   

  Wat zijn de ambities dan van Standard? "Die is zeer duidelijk. We willen tegen de 5 ploegen beter doen dan in de reguliere competitie. We zullen onze huid duur verkopen."

   

  Voor de match tegen Antwerp betekent dat alleszins een zege want Standard kon dit seizoen nog niet winnen van Antwerp."Het is een mooie kans om te tonen dat we geleerd hebben uit onze fouten", zei Mpoku. "Het is altijd fijn om voor de eigen supporters te kunnen beginnen. Het is een nieuwe competitie. Wat er gisteren gebeurd is, telt niet meer."