• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldo krijgt gelijk, zijn blessure valt mee

  Onderzoek heeft uitgewezen dat de blessure van Cristiano Ronaldo meevalt. De Portugees had zelf al aangegeven dat hij zich niet te veel zorgen maakte. "Ik ken mijn lichaam."

  Cristiano Ronaldo viel maandagavond in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Servië na een half uur uit met last aan het bovenbeen. Zijn club Juventus heeft vandaag laten weten dat de Portugese sterspeler in eigen land is onderzocht. Daaruit bleek dat hij met een "lichte dijblessure" sukkelt.

   

  "Zijn toestand wordt opgevolgd. Na nieuwe onderzoeken zal worden bepaald wanneer hij de competitie kan hervatten", luidt het. Ronaldo zei maandagavond dat de schade wel meeviel. "Ik ken mijn lichaam. Het zijn dingen die gebeuren. Binnen een tot twee weken zal ik er opnieuw staan", verzekerde hij na het 1-1 gelijkspel.

   

  Ronaldo staat met Juventus voor een drukke periode. In de competitie volgen de matchen elkaar snel op en daarna wacht de eerste confrontatie met Ajax in de kwartfinales van de Champions League. Op 10 april staan beide teams tegenover elkaar in Amsterdam. Zes dagen later volgt de return in Turijn.