• home
 • video
 • pas verschenen

  De Ketele wordt aan zijde van jonge Hesters 3e in "Zesdaagse" Manchester

  Manchester

  Het podium van de Zesdaagse van Manchester.

  De Nederlanders Havik/Stroetinga hebben hun naam op de nog maagdelijke erelijst van de Zesdaagse van Manchester gegooid, die eigenlijk maar 3 dagen duurde. Kenny De Ketele en zijn jonge partner Jules Hesters kwamen te laat onder stoom om nog mee te doen voor de zege.

  Kenny De Ketele en Jules Hesters hielden zich 2 dagen lang schuil in de buik van het peloton, maar rukten op de slotdag dankzij een zege in de afvalling en een 3e plaats achter de derny op in de puntenstand. Ze haalden net genoeg punten om een extra ronde te cashen, maar in de afsluitende ploegkoers was er geen kruit gewassen tegen de Nederlandse tandem Yoeri Havik/Wim Stroetinga. Zij vatten als leiders in de Six Days Series de slotmanche in Brisbane aan.

  Uitslag Zesdaagse Manchester

  1. Havik/Stroetinga (Ned) 274 ptn  
  2. Archbold/Gate (NZe) 243  
  3. De Ketele/Hesters 220  
  4. Drizners/Howards (Aus) 202  
  5. Hester/Mørkøv (Den) 152 +2
  6. Bommel/Thiele (Dui) 157 +3