• home
 • video
 • pas verschenen

  LeBron James en de Los Angeles Lakers staan op in Chicago

  LeBron James

  LeBron James kan weer lachen.

  Na 5 nederlagen op een rij heeft LeBron James nog eens van de zege kunnen proeven in de NBA. De LA Lakers wonnen vannacht met 123-107 op het terrein van de Chicago Bulls. James nam 36 punten voor zijn rekening.

  Dunken in Chicago

  Een wedstrijd tussen de LA Lakers en de Chicago Bulls sprak ooit tot de verbeelding, maar anno 2019 moet je de twee teams onderaan gaan zoeken. De Bulls leden vannacht hun 5e nederlaag in 8 matchen, de Lakers wonnen voor het eerst na 5 verliespartijen op een rij.

   

  En dat hadden ze uiteraard te danken aan LeBron James. De sterspeler was in Chicago goed voor 36 punten en 10 rebounds. En hij vermaakte zich kostelijk. Zowel in het derde als in het vierde kwart kon er een achterwaartse dunk af.

   

  Na het eerste quarter zag het er nochtans slecht uit voor de Lakers. Ze misten hun start volledig en stonden in geen tijd 11-1 achter.

  Showtime bij de LA Lakers:

  NBA-uitslagen dinsdagnacht

  • Indiana - New York 103-98
  • Philadelphia - Cleveland 106-99
  • Chicago - LA Lakers 107-123
  • New Orleans - Milwaukee 113-130
  • Dallas - San Antonio 105-112
  • Denver - Minnesota 133-107
  • LA Clippers - Portland 104-125