• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Podcast met Wilfried Peeters en Ludo Dierckxsens: "Evenepoel was sterkste pion in de ploegentijdrit"

  Lachende gezichten bij Ludo Dierckxsens en Wilfried Peeters.

  In een nieuwe aflevering van de podcast Sporza Koers blikt Christophe Vandegoor samen met Ludo Dierckxsens en Wilfried Peeters vooruit op het openingsweekend. Maar ook Mathieu van der Poel en Remco Evenepoel passeren de revue.

  De Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne beheersen het grootste deel van de podcast, maar als Wilfried Peeters een van de gasten is, dan moet je het ook even over Remco Evenepoel hebben.

   

  "Ik ben positief verrast over zijn debuut", zegt de ploegleider van Deceuninck-Quick Step. "Zowel in Argentinië als in de ploegentijdrit in de UAE Tour. Ik heb het verslag daarvan gelezen. We hadden niet de sterkste ploeg, maar als je als 19-jarige erbovenuit steekt... Mørkøv zei: "Het is echt ongelooflijk."."

   

  "Remco is leergierig en leert heel snel. Als er waaiers getrokken worden in Argentinië en je bent tussen al die cowboys mee, dan verras je mij. Overal waar ik kom vragen ze me ook over Evenepoel, fans en sponsors. Je mag hem beschermen, maar je moet ook mee."

   

  In de podcast krijg je ook te horen hoe Niki Terpstra alles naar zijn hand zet bij Direct Energie, wat Ludo en Wilfried denken over "supertalent" Van der Poel en wie volgens 'radio peloton' de grootste kanshebbers zijn voor het weekend.

  De podcast met Ludo Dierckxsens en Wilfried Peeters:

  Je kunt de podcast met Ludo Dierckxsens en Wilfried Peeters hieronder beluisteren, maar natuurlijk ook waar je normaal je podcasts downloadt (iTunes, Soundcloud).