• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  KV Mechelen ontkent "absurde geruchten": "Zullen sportief strijden voor 2e periode"

  Vorig weekend leed KV Mechelen een zware nederlaag voor eigen publiek.

  KV Mechelen veegt alle geruchten van tafel. Zondag zal het team op volle kracht aantreden op de slotspeeldag in eerste klasse B.

  "De geruchten kloppen niet"

  KV Mechelen sluit volgende weekend de 2e periode af met een wedstrijd op het terrein van Lommel. Voor die wedstrijd deden de voorbije dagen bizarre geruchten de ronde.

   

  "KV Mechelen met een B-ploeg aantreden", was er een van. "De club heeft in het onderzoek naar matchfixing bericht gekregen dat het niet mag promoveren", klonk het elders.

   

  "Het verbaast ons al niet meer, maar we kunnen je geruststellen: die geruchten kloppen niet", meldt KV Mechelen op zijn website. "Neen, KV Mechelen zal niet met een B-ploeg in Lommel aan de aftrap komen.  En neen, KV Mechelen is niet op de hoogte gebracht van één of andere tuchtmaatregel die de club verbiedt te promoveren."

   

  "De ene theorie klinkt absurder dan de andere. Laat het absoluut duidelijk zijn: zondag zal er sportief gestreden worden om de 2e periodetitel. Met ons sterkste elftal. Dat is waar het nu om draait en waar we ons als club op focussen."

  Neen, KV Mechelen zal niet met een B-ploeg in Lommel aan de aftrap komen.  En neen, KV Mechelen is niet op de hoogte gebracht van één of andere tuchtmaatregel die de club verbiedt te promoveren.

  KV Mechelen stelt de fans gerust op zijn website

  Wie pakt zondag de 2e periodetitel in 1B? KV Mechelen of Beerschot Wilrijk? Dit zijn de scenario's op de slotspeeldag.