• home
 • video
 • pas verschenen

  Leicester City wijst coach de deur na verlies tegen Crystal Palace

  Claude Puel

  Claude Puel mag op zoek naar een nieuwe job.

  Claude Puel is niet langer de coach van Leicester City. De Fransman kreeg de bons bij het team van Youri Tielemans na de 1-4-nederlaag tegen Crystal Palace.

  Claude Puel tekende in oktober 2017 een contract voor drie seizoenen bij Leicester City als opvolger van Craig Shakespeare. De Fransman loodste de club vorig jaar naar de 9e stek in de Premier League.

   

  Maar dit seizoen draaide het minder en de jongste weken kreeg Puel steeds meer kritiek. De club is weggezakt naar de 12e plaats en verloor 5 van zijn 6 laatste wedstrijden. De 1-4-nederlaag tegen Crystal Palace van zaterdag was de druppel voor het bestuur. Ook assistent Jacky Bonnevay moet opkrassen. Coaches Mike Stowell en Adam Sadler zullen voorlopig de honneurs waarnemen.