Ga naar de inhoud

Waar is Mendy? Guardiola: "Zit hij in Hongkong? Ik dacht Barcelona?"

 vr 8 februari 2019 18:20
Guardiola en Mendy
Guardiola met Mendy: "Ik moet misschien toch eens Instagram installeren."

Benjamin Mendy pakt tegenwoordig meer uit met dribbels en schijnbewegingen op de sociale media dan op het voetbalveld. Ook zijn trainer Pep Guardiola tuinde erin.

Pep Guardiola deed al vaker zijn beklag over de hyperactiviteit van Benjamin Mendy op de sociale media. De Fransman had beloofd wat te minderen, maar nu hij aan het revalideren is, heeft hij er zijn handen toch weer vol mee.

 

Mendy was gisteren in Barcelona op doktersbezoek, maar vandaag stuurde hij een bericht de wereld in waaruit je kon afleiden dat hij plots in Hongkong zit. "Wow, dat wist ik niet", zei Guardiola op de persconferentie van Manchester City.

 

"Wat een gelukzak. Hij zei dat hij een dagje naar Parijs zou gaan, maar Hongkong... dat is ver weg. Ik weet het niet. Ik zou misschien toch eens Instagram moeten installeren."

 

Mendy was er als de kippen bij om het brandje te blussen, uiteraard op de sociale media. "Ik was gewoon aan het grappen met mijn Uber-chauffeur", twitterde hij, verwijzend naar de Aziatische afkomst van de man. "Ik wil geen problemen, Pep."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het "grapje" van Mendy

Mendy steekt zelf de draak met de verwarring op Instagram