• home
 • video
 • pas verschenen

  Clement ontvangt Trofee Raymond Goethals en krijgt cadeautje van Preud'homme

  Michel Preud'homme had een kleine attentie mee voor zijn voormalige assistent.

  Philippe Clement heeft de Trofee Raymond Goethals in ontvangst mogen nemen. De Genk-trainer werd begin december al uitgeroepen als laureaat, maar werd nu in de bloemetjes gezet.

  Wijlen Raymond Goethals coachte zijn teams altijd met veel gedrevenheid. Die bezieling zag de jury (van ex-bondscoaches en andere invloedrijke figuren uit de Belgische voetbalwereld) begin december ook terug bij Philippe Clement. De trainer van Genk kreeg dit jaar de voorkeur op Marc Brys (Beerschot Wilrijk/STVV) en Ivan Leko (Club Brugge).

   

  Net voor de aftrap van de topper tussen Genk en Standard werd de 44-jarige coach in de bloemetjes gezet. Hij mocht onder luid applaus de trofee in ontvangst nemen. En ook Standard-trainer Michel Preud'homme had voor de gelegenheid een cadeautje mee voor zijn voormalige assistent.