• home
 • video
 • pas verschenen

  Vonn na haar crash: "Alsof ik overreden werd door een vrachtwagen"

  Lindsey Vonn

  Lindsey Vonn skiet op het WK haar allerlaatste races.

  De voorlaatste race van Lindsey Vonn (34) is in de netten geëindigd. "Maar ik voel me best prima. Misschien verricht ik zondag wel een mirakel in de afdaling", hoopt de Amerikaanse skister.

  Zondag zwaait Lindsey Vonn af in de WK-afdaling. Gisteren ging het fout in de super-G. Vonn vloog in de netten, maar kon na enkele minuten zelf weer rechtkrabbelen.

   

  "Het ging snel. Ik had de goede lijn te pakken, maar op die sprong ging ik de mist in", legt Vonn uit. "Het eerste wat ik dacht? "Wat lig ik hier weer in de netten te doen? Waarom doe ik dit nog? Ik ben te oud voor deze shit.""

   

  "Ik heb gewoon veel te veel blessures moeten overwinnen in mijn carrière. Niet iedereen kan zoals Tom Brady de Super Bowl een miljoen keer winnen."

   

  "Ik heb een blauw oog opgelopen en het voelt alsof ik door een vrachtwagen ben overreden. Voorts voel ik me prima. Mijn knieën doen het nog, mijn nek en mijn ribben doen wat pijn, maar ik zal er staan zondag. Schrijf me alleszins niet af. Misschien verricht ik nog een mirakel."

  VIDEO: De crash van Lindsey Vonn in de super-G

  VIDEO: De persconferentie van Lindsey Vonn