• home
 • video
 • pas verschenen

  Napoli laat icoon Hamsik (nog) niet naar club van Carrasco vertrekken

  Marek Hamsik en Dries Mertens.

  Mertens hoeft Hamsik nog niet onmiddellijk uit te zwaaien.

  Marek Hamsik (31) moet voorlopig een kruis maken over zijn transfer naar China. De Slovaak is op weg naar Dalian Yifang, maar Napoli blaast de deal (tijdelijk?) op. De Italiaanse club zegt dat betalingswijze van de Chinese koper niet overeenstemt met eerdere afspraken. 

  Marek Hamsik voetbalt sinds 2007 bij Napoli. De Slovaak is er topschutter aller tijden en heeft ook de meeste wedstrijden in Napoli-shirt achter zijn naam, maar Hamsik staat op het punt om andere oorden op te zoeken.

   

  Dalian Yifang, de club van Yannick Carrasco, wil de Slovaak naar China halen. Napoli had de transfer nog niet officieel bevestigd, maar laat nu weten dat de transfer voorlopig afgeketst is.

   

  "De betalingswijze komt niet overeen met eerdere afspraken over de betaling", klinkt het. De Chinese transfermarkt is wel nog open tot 28 februari. Mogelijk betekent dit dus uitstel, maar geen afstel voor Hamsik.