• home
 • video
 • pas verschenen

  Vergeet Octopus Paul, Xavi doet vanaf nu correcte voetbalvoorspellingen

  Xavi.

  Xavi had het bij het rechte eind.

  Qatar heeft gisteren de Asian Cup gewonnen. Ietwat verrassend voor velen, maar niet voor voetballer Xavi (39). De voormalige Barcelona-speler toonde zich een maand geleden een zeer accurate voorspeller. Al is het ook geen verrassing dat net Xavi volop in de kansen van Qatar geloofde.

  Grote voetbaltoernooien worden vaak door dieren en consoorten voorspeld, maar voor de Asian Cup mocht Xavi zijn licht eens laten schijnen. De gewezen Barcelona-middenvelder waagde zich op 30 december aan een voorspelling en schoof Qatar naar voren als winnaar.

   

  Xavi voetbalt dezer dagen in Qatar en is ook ambassadeur voor het WK van 2022 in Qatar. Maar het geloof van Xavi in Qatar bleek gisteren terecht en de Spanjaard had uiteindelijk 7 op 8 kwartfinalisten en 3 op 4 halvefinalisten correct.