• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  "Top 4 is niet genoeg voor United, we moeten een prijs winnen"

  United-coach Solskjær.

  United-coach Solskjær.

  Ole Gunnar Solskjær is Manchester United een nieuwe facade aan het geven. Sinds de Noor het roer overnam van José Mourinho verloor de ploeg van Romelu Lukaku geen wedstrijd meer. 

  Manchester United staat 6e in de Premier League. Het won zijn laatste 6 wedstrijden onder Solskjær, die puin aan het ruimen is sinds het tijdperk-Mourinho.

   

  De kloof met Chelsea, het nummer 4, is van 11 punten teruggebracht naar 3. Een ticket voor de Champions League kan dus weer het doel zijn, al heeft United met de FA Cup en een dubbel duel met PSG in de 1/8e finales van de Champions League nog andere ijzers in het vuur.

   

  "Als je Manchester United bent, dan moet je altijd voor de titel spelen", spreekt Ole Gunnar Solskjær duidelijke taal.

   

  "Dat zal dit seizoen niet meer lukken, maar die uitdaging moeten we in de volgende campagne opnieuw aangaan. Dit seizoen hebben we nog de Champions League en FA Cup. In de top 4 van de competitie geraken mag niet ons enige doel zijn."

   

  Solskjær legt de lat in de Premier Legaue trouwens nog wat hoger. "We moeten voor de top 3 gaan." Nummer 3 Tottenham telt 51 punten, dat zijn er 7 meer dan United. Ter info: United speelt vanavond thuis in speelronde 24. Het Burnley van Steven Defour komt op bezoek.

  Solskjær gisteren op een persbabbel: