• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Oudste profclub ter wereld staat te koop nadat eigenaar pikante foto gepost had

  Alan Hardy (rechts) heeft zijn team te koop gezet.

  Vierdeklasser Notts County is plots groot nieuws in Engeland. Eigenaar Alan Hardy plaatste een foto op Twitter waarop zijn geslachtsdeel te zien was. Hardy bood zijn excuses aan en zette de club te koop.

  Notts County is een traditieclub uit Nottingham. Het team werd opgericht in 1862 en won in zijn geschiedenis 1 keer de FA Cup (1894).

   

  Ondertussen is Notts County weggezakt naar de League Two (de 4e klasse in Engeland), waar het laatste staat.

   

  Dat zint de supporters niet, die boze reacties posten op Twitter. Clubeigenaar Alan Hardy plaatste zondag een screenshot van zo'n boze reactie op Twitter. Maar op dat beeld waren onderaan ook andere foto's te zien die op de telefoon van Hardy stonden. Op een van die foto's stond zijn geslachtsdeel.

   

  Hardy verwijderde het bericht snel. Maar het leed was toen al geschied. Hardy bood uitgebreid zijn excuses aan en beloofde om al zijn activiteiten op de sociale media te staken.

   

  "Ik zal voortaan alleen nog op de officiële clubkanalen communiceren", zei Hardy. Enkele uren later verscheen op de website van Notts County het bericht dat Hardy "met tegenzin" de club te koop heeft gezet.