• home
 • video
 • pas verschenen

  Wanty-Gobert en Roompot-Charles mogen Parijs-Roubaix rijden

  " "

  Wanty-Groupe Gobert wordt dit jaar Wanty-Gobert.

  De Belgische procontinentale ploeg Wanty-Gobert ligt in de bovenste schuif van wielerorganisator ASO. Naast een wildcard voor de Tour 10 dagen geleden kwam er vandaag een voor Parijs-Roubaix uit de bus.

  De 117e editie van de kasseiklassieker bij uitstek vindt op zondag 14 april plaats. ASO deelde vandaag 7 wildcards uit. Naast het Belgische team van Hilaire Van der Schueren kreeg ook het Nederlandse Roompot-Charles van Lars Boom een uitnodiging.

   

  De andere 5 waren voor Franse teams: Cofidis, Delko Marseille Provence, Direct Energie, Arkéa Samsic en Vital Concept.

   

  Automatisch startrecht is er voor alle 18 WorldTour-ploegen, onder wie de Belgische ploegen Deceuninck-Quick-Step en Lotto-Soudal.