• home
 • video
 • pas verschenen

  Kevin-Prince Boateng wordt spitsbroer van Messi bij Barcelona

  Kevin-Prince Boateng heeft voor een opmerkelijke wintertransfer gezorgd. De 31-jarige spits trekt van Sassuolo naar Barcelona. Hij wordt uitgeleend voor de rest van het seizoen en er is ook een aankoopoptie voor 8 miljoen euro.

  Na het vertrek van Munir naar Sevilla was Luis Suarez nog de enige overgebleven diepe spits bij Barcelona. Een beetje mager voor een topclub met een druk programma. Daar moet Kevin-Prince Boateng nu een mouw aan passen. 

   

  De 31-jarige Ghanees wordt gehuurd van Sassuolo, een Italiaanse middenmoter. De spits heeft wel veel ervaring op de teller. Hij maakte het mooie weer bij Portsmouth, Genoa, AC Milan en Schalke 04. Nadien ging het echter bergaf met zijn carrière.

   

  Als het goed loopt, heeft Barcelona ook een aankoopoptie van 8 miljoen euro.

  De aankondiging van de transfer