Ga naar de inhoud

Cayman helpt Red Flames op de valreep aan gelijkspel tegen Spanje

 do 17 januari 2019 21:25
Janice Cayman.
De Flames vieren de goal van Cayman.

Op hun winterstage in Spanje hebben de Belgische voetbalvrouwen gelijkgespeeld tegen de Spaanse nationale selectie. Janice Cayman maakte in de 89e minuut de 1-1. Zondag spelen de Flames nog tegen Ierland.

De eersteklassers en clubs uit 1B zijn al een tijdje uit Spanje teruggekeerd, de Red Flames zijn begin deze week naar Murcia vertrokken voor een winterstage. De A-kern wordt vergezeld door enkele jonge talenten en oefent deze week tegen Spanje en Ierland. De eerste oefenpot tegen Spanje eindigde op 1-1.

 

Van 25 februari tot 7 maart nemen de Red Flames deel aan de Cyprus Women's Cup. Daarna, van 2 tot 8 april, trekken Tessa Wullaert en co naar Los Angeles op oefenstage. Hoogtepunt wordt op 7 april een vriendenmatch in het Banc of California Stadium tegen de VS.

 

Tussendoor, op 22 februari, vindt de loting voor de kwalificatiecampagne voor het EK van 2021 plaats. Die wedstrijden beginnen in het najaar van 2019.

Cayman kopt de gelijkmaker binnen (Bron: KBVB)

Spanje was kort na het uur op voorsprong gekomen

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

"Een goeie match tegen een sterk team"

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.