• home
 • video
 • pas verschenen

  Thibaut Courtois is tweetal weken out met heupblessure

  Thibaut Courtois

  Thibaut Courtois zal even moeten toekijken.

  Het houdt maar niet op voor Real Madrid. Bovenop de kwakkelende resultaten komt nu ook nog de blessure van Thibaut Courtois. Volgens de medische staf zal de doelman "een tiental dagen" buiten strijd zijn. Courtois zelf maakt zich geen zorgen.

  De ziekenboeg van Real Madrid was al aardig gevuld, met onder meer Bale, Kroos en Asensio, maar heeft er met Thibaut Courtois een nieuwe patiënt bij. Courtois heeft een blessure opgelopen aan zijn darmbeenspier, ter hoogte van de heup.

   

   "Na de test die we vandaag hebben uitgevoerd, is een scheurtje in die spier vastgesteld. Courtois zal een tiental dagen out zijn", laat Real Madrid weten.

   

  Courtois mist niet alleen het bekerduel vanavond tegen Leganes - waar hij sowieso al rust zou krijgen - maar ook de competitiematch tegen Betis en mogelijk ook Sevilla. Real staat in de competitie maar op de 5e plaats, op 10 punten van Barcelona.

  Courtois: "Ik zal er snel weer staan"

  Thibaut Courtois heeft een korte reactie de wereld ingestuurd via de sociale media. "Maak je geen zorgen, ik zal er snel weer staan", vertrouwt hij de fans toe in een tweet.