• home
 • video
 • pas verschenen

  Schrijvers scoorde identieke beauty voor Waasland-Beveren: "Mijn mooiste goals"

  Combo: Siebe Schrijvers bij Club Brugge en Siebe Schrijvers bij Waasland-Beveren.

  De 2-0 van Schrijvers van gisteren en de 0-1 van begin 2016 tegen Oostende gelijken fel op elkaar.

  Siebe Schrijvers is de topschutter bij Club Brugge met 8 goals. Gisteren tegen Antwerp scoorde hij een beauty. "Bijna 3 jaar geleden bij mijn debuut voor Waasland-Beveren maakte ik een goal die daar fel op leek. Ze komen bovenaan in mijn lijstje mooiste goals." Wij zetten de 2 goals naast elkaar.

  Schrijvers, nieuw bij Club Brugge sinds deze zomer, speelt niet elke match: dan zijn zijn 8 goals in 14 matchen (9x in de basis) nog indrukwekkender. Gisteren liet hij Wesley (7 goals) achter zich: uitgerekend op aangeven van de spits scoorde de 22-jarige aanvallende middenvelder fraai met een lob de 2-0 kort voor de rust.

   

  Schrijvers doet het verhaal van zijn goal: "Ik had oogcontact met Wesley en begon mijn loopactie. Hij gaf de bal fantastisch. Ik stond wel wat dicht bij het doel, maar de bal was zo goed dat Bolat aan het twijfelen was. Hij verwachtte niet dat ik hem in 1 tijd naar doel zou verlengen."

   

  Is dit zijn mooiste aller tijden? "Misschien wel. Ik heb een goal gemaakt die er heel fel op lijkt in mijn debuutmatch bij Waasland-Beveren. Ik denk dat die 2 wel bovenaan het lijstje komen."

  Bekijk zijn goal met Club tegen Antwerp:

  Goal van het Seizoen 2015-2016 bij Waasland-Beveren

  Schrijvers maakte op 17 januari 2016 in zijn eerste match als Genk-huurling bij Waasland-Beveren 2 goals tegen Oostende (3-3). Na 7 minuten verlengde hij een lange bal ook in 1 keer over Ovono in doel. De fans van Waasland-Beveren kozen zijn doelpunt tot Goal van het Seizoen 2015-2016.

  Bekijk zijn goal met Waasland-Beveren op Oostende (januari 2016):