Ga naar de inhoud

Football For Life: Team Aster wint van Team Muyters

 zo 23 december 2018 12:52

In de schaduw van het Jan Breydelstadion speelde een selectie van journalisten een benefietwedstrijd tegen een team van politici. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Bezielers van het initiatief waren Aster Nzeyimana en Philippe Muyters. Elk trommelden ze hun meest sportieve collega's op en toonden ze hun beste voetbalkunstjes. Ben Weyts, Willem-Frederik Schiltz en Hendrik Bogaerts kwamen zo oog in oog te staan met onder meer Kobe Ilsen, Maarten Breckx en Paul Cobbaert. De sfeer tussen beide kampen zat duidelijk goed!

Football For Life

Geïnteresseerde sportievelingen konden bieden op een plekje in één van beide teams, waarnaast er ook nog gesigneerde shirts geveild werden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Twee goede doelen

Met het initiatief steunen Muyters en Nzeyimana vzw Mamas for Africa en vzw Move To Improve. Mamas for Africa biedt steun aan vrouwen en meisjes in het oosten van de DR Congo in hun strijd tegen geweld, armoede en ongelijkheid. Move To Improve ondersteunt kinderen met neuromotorische problemen, voornamelijk ten gevolge van een hersenverlamming. De organisatie wil de zorgen voor deze kinderen optimaliseren.