Vandenbempt over mooie huldiging van Refaelov in Brugge: "Zo kan het dus ook"

  Bart Verhaeghe, Vincent Mannaert en Lior Refaelov.

  Bart Verhaeghe, Vincent Mannaert en Lior Refaelov.

  Lior Refaelov stond net voor de aftrap van Club Brugge-Antwerp vol in de schijnwerpers. In  een volgelopen Jan Breydelstadion werd de Israëlische middenvelder door Club-voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert in de bloemetjes gezet voor zijn bewezen diensten aan Club Brugge.

  Zo kreeg Refaelov een grote foto overhandigd van het gloriemoment dat hij op 22 maart 2015 beleefde toen hij Club Brugge met een prachtig doelpunt in de slotminuten van de finale tegen Anderlecht de beker schonk.

   

  Peter Vandenbempt beschreef het huldigingstafereel vanmiddag op Radio 1 als volgt: "Lior Refaelov, hij die hier zes seizoenen het mooie weer gemaakt heeft. Het zevende seizoen was geen vrolijke tocht voor de Israëliër, maar hij komt op zijn 33e weer helemaal tot ontbolstering bij Antwerp."

   

  "Hij wil voor alle supporters die hem al die jaren zo hartstochtelijk toegejuicht hebben graag nog eens het beste van zichzelf laten zien."

   

  "Refaelov krijgt een prachtige foto uit de bekerfinale tegen Anderlecht die hij helemaal op het einde besliste met een geweldig schot. Dat was een van de hoogtepunten uit de voorbije jaren voor Club Brugge en zijn supporters."

   

  "Dit is een mooi moment voor Rafaelov. En in de 8e minuut krijgt de voormalige nummer 8 van Club er nog een stevig applaus van de Brugse supporters bovenop."

   

  "Zo kan het dus ook: in plaats van boegeroep en gefluit wordt hier respect getoond voor wat geweest is en voor de keuze die Refaelov gemaakt heeft om voor Antwerp te gaan voetballen."

  Foto's van de huldiging deze middag:

  De originele foto van de bekerfinale in 2015:

  Ook de Club-fans bedanken Refaelov:

  Afscheidsvideo van Club voor Refaelov, met diens goal in de bekerfinale: