• home
 • video
 • pas verschenen

  Eros Capecchi blijft dan toch bij Deceuninck-Quick Step

  Duimen omhoog bij Capecchi en Gilbert.

  Eros Capecchi heeft heel goed nieuws gekregen voor de feestdagen. De 32-jarige Italiaan kan toch blijven bij Deceuninck-Quick Step. Hij tekende voor 1 jaar.

  Eros Capecchi leek uit de boot van Quick-Step te vallen voor 2019. De Italiaanse veteraan kreeg geen nieuw contract bij de ploeg van Patrick Lefevere. Maar hij kan nu toch blijven. Gilbert maakte het nieuws bekend op Twitter.

   

  Hij feliciteerde de Italiaan op Twitter. "Goed nieuws dat je aan boord blijft", schrijft Gilbert. Ook Deceuninck-Quick Step heeft het nieuws intussen bevestigd. Capecchi is de 25e renner voor 2019 bij Deceuninck.

   

  "Deze ploeg is een grote en mooie familie", zegt Capecchi. "Niet alleen de renners hebben de winnaarsmentaliteit en brengen goeie sfeer, ook de hele staf doet daaraan mee. Ik ben heel blij dat ik langer kan blijven."